Om Top It Hair Fashion

 

Top It Hair Fashion ble etablert i 2001 og er 100 % eid av gründer og frisørmester Kåre A. Nilsen som også eier Apollo kjeden / Hair Program, etablert i 1986, og KAN Frisører etablert i 1964.

  

Top It AS Hair Fashion selger og markedsfører Hair Program sine agenturer utenfor Apollo Hårsenter kjeden. Kontakt oss gjerne via kontaktskjemaet hvis du har noen spørsmål.


Kåre A Nilsen startet sin virksomhet i 1963 og har siden da vært en pioner for norsk frisørhistorie. I 2010 ble han tildelt den prestisjetunge utmerkelsen årets Ærespris for sitt arbeid med hårerstatninger.

Hair Program er grossist og kjedekontor for Apollo Hårsenter kjeden - Norges eneste landsdekkende kjede av fagutdannede frisører med spesial-kompetanse innen hårerstatning og hodebunnsproblemer. Vil du vite mer om hvordan Apollo Hair kan hjelpe mot håravfall kan du besøke vår hjemmeside: www.apollohair.no 

 

KAN Frisør består i dag av 4 salonger i Oslo og 1 i Bærum. Frisørkjeden har fostret mange vinnere. Norgesmestere, Europamestere og Verdensmestere lært sitt fag og bygget seg opp til å bli enere. Høy kvalitet, seriøsitet og det å følge med i tiden har gjort dem til en av kjedene med lengst fartstid i bransjen.
Vil du vite mer om KAN Frisør går du inn her: www.kanfrisor.no

 

 

 
 

Vil du vite mer om hvordan Apollo Hair kan hjelpe mot håravfall kan du besøke vår hjemmeside: www.apollohair.no 

 

Apollo LOGO.png

Vil du vite mer om KAN Frisør går du inn her: www.kanfrisor.no

 

KAN LOGO.jpg