Parykker

 

Vi har et stort utvalg parykker på lager i klassisk og trendy design i de mest brukte naturfargene i Europa. Vi har også ulike varianter av hodeplagg, pannelugger, øyenbryn og vipper. Alle parykkene er laget i et behagelig og mykt materiale med et patentert anti-skli system. Anti-skli materialet er av medisinsk silikon som fører til at parykken sitter fast på hodet uten behov for teip eller lim ved hjelp av kundens egen kroppsvarme. Dersom kunden allikevel skulle ønske det, er det ingenting i veien for å sy på ekstra klebeflate eller lime lacefronten (tull invisible). Anti-skli (Antigliss) materialet er medisinsk silikon som tillater kundens eget hår å vokse ut under parykken. Anti-skli materialet skal normalt ikke føre til allergiske reaksjoner.

 

Er du frisør og trenger parykker til kundene dine?

Vi sender et utvalg prøveparykker til frisørsalonger over hele landet i de modeller og frisyrer du måtte ønske til kunden. Du returnerer det du ikke har behov for. I tillegg kan vi tilby en unik mulighet til å rullere utvalget dersom du ønsker å ha et utvalg frisyrer i salong. Du brenner ikke inne med modeller eller farger du ikke selger og gir deg mulighet for å bytte ut underveis.

 

Er du privat person?

Vi har dessverre ikke anledning til å sende parykker til privatpersoner, men ring oss eller send en mail så kan vi henvise deg til den salongen som selger våre parykker nærmest deg.

 

Vi har utallige frisyrer av høy hårkvalitet i både; syntetisk høytemperatur og vanlig og Indisk Remy og Europeisk ekte hår.

Hovedårsaken til å velge parykker med syntetisk fiber er dens lette vekt, fargestabilitet og enkel vedlikehold i tillegg til en mer attraktiv pris.

Modacrylic er det mest brukte fibret med størst fargespekter. Tåler ikke varme, så vær forsiktig med føner og varmt vann. Man skal unngå å sove med parykken. Men vi har også Eurofiber som tåler varme opp til 180 grader C.

 

Våre leverandører bruker kun den beste hårkvaliteten men ekte hår krever uansett et vist vedlikehold for å beholde den naturlige spensten og glansen.

•             Indisk Remy hår: Remy betyr at hvert hårstrå har blitt strippet for å unngå at det floker seg og blir tovete.

•             Moovie Curl: En blanding av 50 % Indisk Remy hår og 50 % høytemperatur fiber som tåler varme opp til 180 grader C. for lettere å bevare fasongen, selv i fuktig vær.

•             Europeisk ekte hår: Hår fra øst eller sør Europa som er tynnere og finere enn asiatisk hår. Noen av fargene er 100 % ekte – dvs at de ikke har blitt farget eller bleket. 

NJ tilbyr et bredt spekter av parykker og hodeplagg. NJ har mer enn 20 års erfaring, kunnskap og nyvinninger takket være sine anti-skli og ModuloCap © patenter. NJ er distribuert i 400 utsalgssteder i Frankrike og er tilgjengelig i 35 land.