• Elgon Hårpleie

  Elgon Hårpleie


  Det italienske merket Elgon ble grunnlagt i 1970 og er spesialisert i hårfarge og hårpleie. Elgonneksporterer i dag sine produkter og servicer til profesjonelle frisører i mer enn 70 land. Elgons eget Labratorium ligger i Milano, mens det internasjonale kurssenteret ligger I naturskjønne Firenze.

 • NJ Creation Parykker

  NJ Creation Parykker


  NJ tilbyr et bredt spekter av parykker og hodeplagg. NJ har mer enn 20 års erfaring, kunnskap og nyvinninger takket være sine anti-skli og ModuloCap © patenter. NJ er distribuert i 400 utsalgssteder i Frankrike og er tilgjengelig i 35 land.

 • Spencer Forrest Toppik

  Spencer Forrest Toppik


  Spencer Forrest er et amerikansk firma som tilbyr en rekke umiddelbare løsninger mot uønsket hårtap. Mark Kress Gründer/CEO etablerte selskapet i 1981, men allerede i 1975 kom ideen om et kosmetisk produkt som kamuflerer håravfall da det ikke allerede eksisterte et slikt produkt på markedet for å skjule hans eget hårtap. Toppik ble tildelt pris for beste TV reklame i 1996 og i 1999 ble selskapet kåret til årets entreprenør i Connecticut, USA. Med produkter som Toppik Hair Building Fibres i spissen har Spencer Forrest hengivne kunder verden over. Toppik produktene er i dag representert i over 75 land via frisørsalonger, netthandel og detaljhandel.

 • Vern Sakser

  Vern Sakser


  Vern Intelligent Combined Scissors er en serie unike sakser kombinasjonssakser som enkelt kobles sammen uten skruer eller strikker. Saksene har ergonomisk design, og kan, takket være ulike kombinasjoner, kutte ned klippe tiden. Saksene er av høykvalitets japansk stål, designede av frisører, for frisører.